Over mij


Welkom op de website van I’ll Novelle, mijn naam is Lilliane Roks, en ik fotografeer al zo’n 25 jaar. Toen alles nog analoog was, heb ik al mijn eerste bruidsreportage gemaakt.Dit was een hele ervaring, en ik wilde dit graag meer, en dat gebeurde ook,en zo heb ik in de loop van jaren al veel mensen voor mijn camera’s gehad , Inmiddels heb ik het nodige opleidings- en cursuswerk gedaan en dat heeft het fotograferen alleen makkelijker en fijner gemaakt.

Ik vind het belangrijk dat een trouwdag loopt zoals u dat wilt en ik zal in overleg met u zo goed mogelijk uw wensen van te voren in kaart brengen, tijdens ons eerste kennismakingsgesprek.
Houdt u bijvoorbeeld van een trouwreportage met ongedwongen spontane foto’s, of bent u juist van een klassieker karakter, het kan allemaal!
Dus bent u op zoek naar spontane bruidsfotograaf, dan bent u hier op het juiste adres!Ik van I’ll Novelle Fotografie ben een ervaren bruidsfotografe die met veel plezier jullie mooiste momenten samen vast legt, geen stijve poses maar juist een ontspannen leuke shoot, een blijvende herinnering aan jullie prachtige dag !
Sinds kort is het ook mogelijk om een loveshoot te laten maken; leuk voor jonge stelletjes die gaan samenwonen en een mooie plaat aan de muur te hebben. Dit wordt vaak gebruikt als pre-shoot , bij een aanstaand huwelijk, als het bruidspaar graag wilt weten hoe de foto’s er ongeveer uitkomen te zien en hoe het samenwerken is mij als fotograaf. Als het bruidspaar een pre-shoot laat maken en daarna overgaat tot boeking van een bruidsreportage ( vanaf Standaard-plus pakket)wordt de pre-shoot verrekend met het bedrag van het reportage pakket.
Ook voor comunniefoto’s ,familiefoto’s, en huwelijksjubilea  ben U bij mij op de juiste adres

Sinds kort ben ik een samenwerking aangegaan met Felipe Cardona.Op deze manier kan ik , samen met een bruidsreporage , bruidsfilm aanbieden. Dit videotalent , heeft z’n sporen o.a verdiend met Amsterdam Dance Event, en staat garant voor bijzondere shots op de bruidsfilm.De  promo van zo’n bruidsfilm vindt u op de Impressie pagina,ik kan u verdere informatie hierover verstrekken, mocht u hierin geïnteresseerd zijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, schroom dat niet om het contactformulier in te vullen; binnen 24 uur heeft u dan een reactie van mij.