Reacties


Enkele reacties….

Fam van Ooijen -1 juli 2017

Lillian heeft geweldige foto’s gemaakt van mijn schoonfamilie omdat mijn schoonouders 50 jaar getrouwd waren ,echt een aanrader !

*

Chris & Nalini – 1 oktober 2016

Fotoboek is echt prachtig geworden!

*

John & Willemijn – 2 september 2016

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en dat heeft Lilliane van I’ll Novelle heel mooi vast weten te leggen. Lilliane is een enthousiaste en professionele vakvrouw die zichtbaar plezier heeft in haar werk. De fotoreportage verliep heel ontspannen en heeft prachtige plaatjes opgeleverd. Ook het plezier van onze gasten heeft Lilliane perfect weten weer te geven. Verder was ze gedurende de dag op de juiste momenten op de juiste plekken, terwijl ze voor ons juist redelijk onzichtbaar was. Hierdoor hebben we niet alleen een hele relaxte dag gehad, maar zijn ook de foto’s ter herinnering aan de dag heel spontaan.
Bedankt voor deze waardevolle foto’s

*

Neill & Melissa – 6 mei 2016

Ondanks dat de communicatie op de dag zelf/tijdens de shoot niet helemaal soepel verliep en wij een andere mening over fotolocaties hadden is ’t boek wel mooi geworden.

*

Zowie & Erik – 6 november 2015

Erg blij met de foto’s die we gekregen hebben…

*

Esther & Jeroen – 4 september 2015

Super mooie rapportage van onze huwelijksdag. We genieten enorm van de mooie foto’s die op een relaxte manier zijn genomen.

*
Laura & Richard- 22 augustus 2015

Super leuke love shoot gehad.

*
Nicky & Amanda – 1 mei 2015

Lilianne is een vriendelijke en professionele fotografe met hart voor haar werk. Wij zijn bijzonder verrast door de kwaliteit en het vakwerk van de, door haar gemaakte, foto’s van onze mooiste dag. Prijs kwaliteit ligt in positieve zin ver uit elkaar, want bij de kwaliteit die Lilianne biedt valt de prijs in het niets. Al met al een zeer positieve ervaring. Wij zouden I’ll Novelle Fotografie dan ook bij iedereen aanraden. Super gedaan!
Nicky en Amanda

*
Kim & Hans – 6 juni 2014

Op 6 juni zijn wij getrouwd en deze dag heeft I’ll Novelle, Lilliane onze trouwreportage verzorgd. Wij kijken nu dankzij het mooie album terug op een schitterende dag. Lilliane is een aardige, spontane en vlotte fotografe die je snel op je gemak kan laten voelen. De prijs/kwaliteitverhouding is gewoonweg heel goed!
Bedankt Lilliane,
Kim, Hans en Rick

*

Perry & Henny- 9 mei 2014

Wij zijn afgelopen mei getrouwd en hebben de trouwreportage laten maken door I’ll Novelle. Wij zijn super tevreden!! Al heel snel na onze bruiloft hadden wij de DVD met de foto’s en het mooie album! Lilliane was super goed voorbereid en was zelfs al op de ceremonie locatie gaan kijken een aantal weken voor de bruiloft
Bedankt!!
Perry en Hennie

*

Danny & Nicole – 20 september 2013

Wij hebben onze trouwfoto´s laten maken bij I´ll Novelle. Wij hebben er geen spijt van om voor deze fotografe te kiezen. We zijn heel erg tevreden over de foto´s en het trouwalbum. De fotografe had het idee om op meerdere locaties foto´s te gaan maken en daar zijn we nu blij om, want we hebben nu veel verschillende foto´s.
We hebben al deze dingen gekregen voor een betaalbare prijs, dus we zijn heel erg tevreden.

*

Danny & Yvonne – 6 september 2013

Vrijdag 06 september zijn wij getrouwd en we hebben gisteren al (nog voor onze huwlijksreis) ons album en de DVD met alle foto’s mogen ophalen.
Lilliane ook via deze weg willen we je bedanken voor het supermooie album! En we vinden het super dat het allemaal zo snel geregeld kon worden, nu hebben we onze foto’s nog voor onze vakantie!
Tip: Lilliane heeft voor onze beide ouders een ouderboek gemaakt met alle foto’s, waar ze beide helemaal blij mee zijn!
Een goede fotografe voor een betaalbare prijs, super!!
Danny & Yvonne

*

Kees & An – 24 augustus 2013

Wauw!!! Vanaf vandaag zijn wij in het bezit van onze prachtige foto’s, en niet alleen in cd-rom vorm maar we hebben ook nog een prachtig album waar we ontzettend blij mee zijn!
Dus jaja, vanaf nu heb ik mijn fotografe gevonden!!!
Ze luisterd niet alleen goed naar jouw wensen maar ze zit zelf ook nog vol inspiratie en daarnaast het prijskaartje niet vergeten, want ook dat mag gezegd worden! Ze is heel betaalbaar!! Dus voeg die 3 samen en je hebt de prachtigste foto’s geheel naar jouw wens, ik kan niet anders zeggen dan top voor I’ll Novelle!!